Om Podcastbunker.com

Hvorfor velge dyre løsninger når det finnes billige alternativer? Det spørsmålet er ikke alltid relevant om man skal investere i et eller annet produkt der kvalitet er en faktor, men når det gjelder lån fra bankene stiller det seg annerledes. Det som er vesentlig når det gjelder lån, er i bunn og grunn kostnadene, samt til en viss grad fleksibilitet i forhold til tilbakebetaling.

Vårt fokus ligger på dette – hvordan få det beste og billigste når det kommer til forbrukslån og brukskreditt. Nettsidene vil derfor omhandle hvilke tilbud som finnes fra bankene, hvordan kredittscore innvirker på rentetilbudene bankene gir, hva man kan gjøre for å forbedre dette vurderingsgrunnlaget og hvordan man øker sjansene for å både få lån, og få bedre betingelser. Vi ser også på hvordan man refinansierer for å forbedre rentebetingelser, eller for å kvitte seg med belastende gjeld som er i fare for å bli misligholdt.

God kunnskap på dette området betyr ofte kraftige besparelser på sikt. Misjonen med sidene er dermed å gi våre lesere det beste grunnlaget for å ta de riktige beslutningene.